Card Merge

Card Merge

2048

2048

Giant Sushi Merge

Giant Sushi Merge

Math Playground

Math Playground

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers

Rating: 4.1
Оцена: 4.1 (140 Гласови)

  Оцена: 4.1 (140 Гласови)
[]
Cubes 2048

Cubes 2048

Шах Онлајн

Шах Онлајн

Скрши Го Кодот

Скрши Го Кодот

Merge Fruits

Merge Fruits

2048 Merge Numbers

2048 Merge Numbers е зависно забавна и предизвикувачка игра за спојување броеви од SilverGames. Во оваа онлајн игра, вашата цел е да достигнете највисок можен број со стратешко спојување на групи од три или повеќе квадрати со иста нумеричка вредност. Тоа е волшебна логичка загатка која ќе ги стави на тест вашите вештини за решавање проблеми.

Играта се врти околу соодветните квадрати со идентични броеви. Кога успешно ќе споите три или повеќе од овие квадрати, тие се комбинираат во еден квадрат со двојно зголемена нумеричка вредност. Овој едноставен механичар бара внимателно планирање и предвидливост бидејќи имате за цел да создадете поголеми и повредни квадрати.

Еден единствен аспект на 2048 Merge Numbers е начинот на кој квадратите се меѓусебно поврзани. Ако допрете еден квадрат, сите квадрати прикачени на него, вертикално или хоризонтално, се спојуваат во еден квадрат, ефективно удвојувајќи ја неговата вредност. Овој механичар додава дополнителен слој на стратегија додека стратегиирате за да формирате големи групи на броеви.

Предизвикајте се да формирате масивни групи и да постигнете највисок можен резултат во оваа фасцинантна логичка загатка. Играта нуди привлечно и ментално стимулирачко искуство, што ја прави идеален избор за играчите кои уживаат во предизвиците засновани на броеви. Играјте 2048 Merge Numbers онлајн и бесплатно на Silvergames.com и потопете се во заразниот свет на нумеричко спојување и стратегија.

Контроли: допир / глувче

Играње

2048 Merge Numbers: Menu2048 Merge Numbers: Matching2048 Merge Numbers: Gameplay2048 Merge Numbers: Math Game

Поврзани игри

Топ Спојувајте игри

Ново Загатки игри

Излезете од цел екран